måndag 30 juli 2012

Hej

Asså jag är väldigt trött! Så jag är ledsen att jag inte har lagt upp nåt! Men jag orkar inte ta hela vår bilsemester nu jag tar de när jag är hemma när jag har gjort allt som vi ska göra just nu är vi allafall i Stockholm, men jag ska berätta allt när jag kommer hem de har varit ganska galet så jag skriver när jag kommer hem så jag har väl två dagars upehåll ssen ska ni få höra

fredag 27 juli 2012

Mamma gästbloggar!

Hej min mamma ska få blogga ett inlägg för att testa! Hur ska detta gå?

Har hamnat ute i det gröna hos nån som har ankor och camping. Mest ankor. Verkar inte fått kläm på camping delen. Ser med fasa fram mot maten.
Mm.

De var min mamma:) nu har vi fått maten de låg nåt som var misstänksamt likt ett kryp i min burgare.
Freddi

torsdag 26 juli 2012

Bil tur!

Hej! Nu ska vi på bilsemester med vårt tält också! Vi är inte säkra vart vi ska men vi tror furuvik :) de är en djurpark och nöjespark tror jag! Men först ska vi ner till farmor och farfar i Härnösand och sova där en natt typ. Men ha en fortsatt trevlig sommar vänner små!
Freddster :p

söndag 22 juli 2012

Hej på jobbet :)

Hej! Jag har jobbar de tre senaste dagarna. Jag jobbar som försäljare av förfriskningar på en segeltävling :). De är kul men lite ensamt. Jobbar ensam förut hade jag en jobbar kompis men hon skulle på läger :(. Just nu är de ganska lugnt i min lilla bar så jag tänkte passa på att blogga :). Lite bilder på min arbetsplats kommer ju såklart:)jag sitter här med min lila dödskalle som är min nya maskot:)
(två dagar sen, min dator och mobil laggar så de kan ta nån dag innan de kommer upp de är så dåligt!)

tisdag 17 juli 2012

Obbola

Hej! Idag har jag varit i Obbola, mina kompisar Sofia och Filip kom hit och vi for ut och rodde med gummijollen, de var tungt för vi är inte direkt korta, jag tror Sofia är 1 och 73 minst, och Filip är längre än henne så de var tungt men de var kul :). Jag tror jag ska vara med dom mer i veckan för vi är här under hela veckan för de är ju tävling här. Just nu försöker jag ladda ner en film men de är dåligt internet här, så de går långsamt.

Hemma!

Hej! nu är jag hemma igen! vi kom hem förrgår, alltså i söndags. Vi åkte färja som sagt. sen åkte vi in i övik, jag och mamma och lille Elis som är pappas bästis yngste son. de tog typ en timme och hitta bilen på parkeringen vi färjan. Vi åt på BurgerKing. sen åkte vi hem och vi nörda på tvn för vi inte sett nån tv på flera dagar. Dagen efter for vi ut och packade ur båten, jag och min kompis badade. Nu ska vi ut till hamnen och fixa inför vår egen hemma regatta,  Bottenhavs regattan. Och norrlands mästerskapen i Xpress. Jag ska jobba lite där ute med att sälja mat och så. hare gött kära vänner!
Freddi

lördag 14 juli 2012

Bilderna!

Hej här kommer några av de efterlängtade bilderna. Fler följer sen.
Bild 1: Brögga, ett världshus och restaurang.
Bild 2: tävlingen och hotellet (tror jag) sponsrar av bmw
Bild 3: fisk bänken, tror de är en strömming
Bild 4: bandet pink hink. Roligt tycker jag.
Bild 5: fattar inte Vrf de heter ULV ön, detta är den ända ulv jag sätt här omkring.
Bild 6: detta är de gammal kafét som ägaren ska bygga om till nåt mordens skit de som var så mysigt!
Bild 7:vad jag har ätit i två dagar.
Bild 8: surströmmings byggnaden, hör till kafét.
Bild 9: stora scenen med mysig musik.
Bild 10 och 11: här ser ni mina stora intressen på ön, bada i poolen varje dag oavsett skit väder. Och spela Msp,( movie star planet) ett skit tråkigt spel som alla mina kompisar spelar. Finns inte mycket att göra här.
Hare bra!

fredag 13 juli 2012

Högön

Hej! Idag har vi farit till högön. De är en liten fin ö inte alls långt från trysunda! Hela ön verkar vara handikapp anpassad. De finns till och med ett dass som är anpassat för rullstolar , dessutom finns de långa trägångar som går runt hela ön så man kan köra rullstolen på. Sen finns de en liten stuga med kamin och en bastu. Högön får en 3 för de finns ingen el och där de inte är trädäck är de stenigt. Förresten så har jag uppehåll med citat leken,
Detta inlägg skrev jag för flera dagar sen men den vill inte lägga up de

Skit väder

Hej! Det är väääärldens sämsta väder här! Det är drf jag inte fotat nåt de har regnat konstant! Igår kväll hade vi två killar som vi känner här i sittbrun. + typ 7 till. Dom spelade gitarr och sånt de var mysigt :)

torsdag 12 juli 2012

youtube kanal jontes komedi

Hej! de händer absolut 0 här!! att skriva om alltså...
annars har jag återsett några gamla vänner, och fått några nya. Min nya kompis Jonte är en av de roligaste människor jag nånsin träffat! han ska börja lägga upp videos på youtube, han har bara lagt upp en video som inte är så bra men  de är ju hans första och han kommer bli bättre, kolla gärna in hans kanal och premenurera
http://www.youtube.com/user/JontesKomedi?feature=watch.
han kommer tycka detta är pinsamt

tisdag 10 juli 2012

Ulvön, regattan

Hej! Idag hänger jag på ulvön! De är proppfullt här, för de är regatta! Regatta är en slags segeltävling. Det spö regnar här, så inga bilder idag heller. Men jag ska va här några dagar så de kommer mina kära vänner, de kommer. Pappa och hans kompisar ska segla i tävlingen med vår tävlings båt, som egentligen inte har nåt namn. Men vi kallar den Sixten. Båten är av sorten express då måste de vara x med i namnet. Ni får hålla tummarna
För dom. Här finns de allt, lyxigt hotell, stugor man kan hyra, vandrarhem, restauranger,beachvolleyboll plan, pool,toalett, kök,dusch, tvätt stuga, affär,pryttel affär nettelunds och INTERNET, tror jag. Ulvön får nog 5 av 5.
Freddi

måndag 9 juli 2012

Mjältön. Bagviken.

Hej! Idag ligger vi vid Sveriges högsta ö mjältön. Jag har varit här förut, många gånger! De är en naturhamn. Ingen el, vatten toalett eller internet(jag kör på 3G). När jag var liten kalla jag detta för grodön. På kvällen kommer de fram tonvis med grodor. Jag vågar knappt gå ut för jag är rädd att trampa på en kväkare. Detta med att de är Sveriges högsta ö är väl ganska intressant. Även om jag aldrig varit på toppen( jag är väldigt lat) så lär de väl va fint där. Man ska alltid ta med en sten från stranden som man ska lägga där så den blir högre. De är alltid mycket folk här. De var här jag satt (vad jag vet) mitt bad rekord, 2 timmar och 45 minuter. Tror de pendlade mellan 13 och 14 C,på ytan! Under var de kallare. de är alltid (så gott som) mycket båtar här. Idag tror jag de var 21 och de är inte så farligt.
OBS ÖN DÄR JAG VAR I GÅR HEYER HÖGHOLMEN! HÖGHOLMEN! INTE HÖGÖN!HÖGHOLMEN!
Mjältön får väl 4 av 5, inga bilder idag sorry.
Freddi

lördag 7 juli 2012

Allsång!

Hej mina vänner! Nu sitter jag i hängmattan på fördäck, de är en trubadur på bryggan i trysunda, de är de varje lördag. De är ju lite trevligt, dom delar ut häften med över 100 låtar sen får man skrika nummer på de låtar man vill att han ska sjunga, sen kan man köpa häftena om man vill ha dom, jag vill att han ska spela numer 13 "ett brev från kolonien" just nu spelar han en annan favorit " en kväll i juni". Sorry att jag inte lagt ut nåt dom senaste 3 eller 4 dagarna, men som ni hör har jag så tråkigt så jag knappt håller koll på dagarna! Och jag vill inte lägga ut nåt bara för allt! Jag försöker lägga ner mycket tanke i inläggen. Men detta är trevligt! Hej då kära sommar vänner
Freddi

torsdag 5 juli 2012

Trysunda!

Hej! Idag är jag nog på en av mina favoritöar, trysunda! Här finns de el, livsmedels butik, toalett men fram för allt här finns de underbara badstränder! Björnviken är en avdom, jag älskar björnviken! Det är en lång sandstrand med bra botten och underbar sand! Men i bland kan de ligga små motorbåtar för ankar där se är inte så kul när dom är där. En Anna. Nackdel med trysunda är att de ofta är fullt där, men de är värt att behöva ligga i två rader. Om man inte har båt finns de även ett vandrarhem på try sunda. Så man kan ta färjan ut till ön och bo i ett rum där. De finns dusch och bastu, tvättstuga och annat kul. Trysunda är bra att åka till med barnen eftersom de ofta finns andra barn de kan leka med. De är skit fint här. 5 poäng av 5. Nåt de inte har är wifi så jag vet inte om detta kommer upp idag

onsdag 4 juli 2012

Majs. Jag vill ha majs.

Jag vet inte varför men jag vill ha majs, grillade majskolvar med salt och smör, mums! Just nu ligger jag i segelbåten vår. Tant Elin heter hon, eller från början bara Elin men vi tyckte de var tråkigt så vi ska döpa om den. Jag har inte sovit nåt som vanligt. Fast jag brukar sova som en stock här. Bilder på båten följer. Jag har mest chillat i hängmattan längst fram i båten.
"Alla individer bör respekteras, men ingen avgudas" Albert Einstein
Nåt som belibers borde tänka på

Skagshamn

Hej! Idag är vi i Skagshamn. De var då en bättre färd hit än de var till järnäs. Fast själva Skagshamn är en besvikelse :(. De är här dom gör surströmmingen!!! Surströmmings fabriken ligger alldeles vid kajen där båtarna ligger! De stinker! De finns ingen toalett, bara nåt som jag misstänker är en bajamaja! Men de finns el i allafall. De är jag glad för. Skagshamn får en 1 av 5. Åk inte hit om ni inte måste!
Freddi

tisdag 3 juli 2012

Järnäs klubb!

Hej! Idag har de varit en helvetes seglats! De har varit höga vågor och motvind. Jag gjorde de stora misstaget att läsa! Jag blev sjösjuk! Jag blir aldrig sjösjuk! Jo en gång men de hade sina anledningar. Känner mig svag! Men järnnäs är ett jätte fint ställe! Idag var de lite packat bara så man måste ligga i två rader med båtarna. En vi bryggan och en utanpå fast bunden vid den första båten. Dom har en superfin restaurang här med bra mat här! Fast typ ingen toalett eller dricks vatten, men wifi har dom! Jag kan tipsa om detta ställe om ni har båt. Det får 3 av 5, 4 om de inte är fult med folk