lördag 29 september 2012

Pride festivalen i Umeå

Hej idag är de Pride festival i Umeå! De är en festival för homosexualitet och så :) jag önskar jag kunde gå och kolla men tyvärr är jag lite sjuk och har ingen att gå med och vill inte gå själv :( men jag visade att jag bryr mig genom att rita dehär :) och nej jag är inte homosexuell, fast jag tror på att alla är bisexuella men lutar mer åt homo eller hetro hållet :) så jag bryr mig inte vem du älskar bara du är schyst mot mig : så gillar jag dig :)
Ha en bra dag :)

torsdag 27 september 2012

Ego bilder

Hej här kommer några ego bilder på mig tagna under senaste månaderna, jag har inget annat att posta så! Whata heck, ni kanske hur er fula bloggarina ser ut! Finnig och läskig xD jag är nästan alltid sur på mina bilder för mitt leende är skumt, mycket instagram bilder där av effekterna

Spel tips!

Hej ! Jag ville bara ge ett par speltips! Den första är toca boca hair salon, de är ett spel där man ska klippa skumma figurer på roliga sätt, jag har köpt de här spelet så de är inte gratis men de finns en gratis version med jul tema de är ganska kulmde med. De andra är subway surf, de är ganska likt tempel run men ändå inte, du ska springa på tågrälsar och undvika hinder :) de är jätte kul

lördag 22 september 2012

NEFETITI



HEJ! Jag tänkte bara visa er lite bilder på en amulett jag fick när jag föddes av mammas kompis, den föreställer den egyptiska gudinnan Nefetiti, jag tror hon är skönhetens gudinna. De passar inte min personlighet men jag tycker ändå om den. jag fick bara själva huvudet :) ringen och kedjan hittade jag hemma, tyvärr håller de inte så bra så den håller inte så bra. mamma ska gå till en juvelerare och fixa en riktig kedja till den :) jag ville bara visa er för jag tycker den är vacker och den betyder mycket för mig.
trevlig kväll :)

5 saker jag blir avensjuk på!

Folk säger att man inte ska va avundsjuk, de är BULLSHIT! Klart man ska va avensjuk! Annars får man ingen motivation att bli bättre.
Så detta är 5 saker jag blir avensjuk på, de är ingen lista så jag blir lika avensjuk på allt.
-folk som är bra på matte, jävligt avensjuk på de.
-folk som har snygg handstil, de är typ min störta dröm att kunna skriva läsligt.
-folk som är bra på musik, de skulle va kul att kunna nåt sånt.
-folk som är bra på att rita, de är kul att rita om man är bra på de.
-folk som dansar bra, de är ju skit kul att dansa, önskar jag var bra på de.

Tack för att ni läste, nu börjar jag komma igång igen

måndag 17 september 2012

Harry potter!

jag hittade lite kul bilder med Harry Potter tema! jag älskar HP(även om jag inte läst alla böckerna XD eller sätt filmerna men jag ska) särskilt fanfictions! I ship Drarry! de är svårt att förklara vad Drarry är men ni får söka på de, ni som är Drarry shipers vet vad de är ;)


                                           detta är  typiskt Drarry XD nu kanske ni kan lista ut de?

                                             också Drarry XD

två favoriter kombinerat :) glee och HP

JAG VILL INTE BLI 13!!

Hej igen! Ledsen att jag inte lagt upp nåt på ett tag :( Men de har varit mycket i skolan och så! Men nu kände jag att jag måste skriva av mig lite nu. Asså tro det eller ej men jag är bara 12 år gammal, nu är de en månad kvar tills jag fyller 13. Den 17 oktober föddes den lila skiten som har växt upp till att bli mig, 12 år sen. Jag vill inte bli 13 !!!!  Varför? Ja, för de första ÄR MIN BARNDOM OFFECIELT ÖVER!!! jag har åldersnoja och jag är bara 13! hur kommer de bli när jag blir blir 16 eller nåt sånt!? jag vill bli 10 eller 8 igen!! jag mår asdåligt! jag vill inte!!!!!!! ahhh! sen så suger högstadiet också! jag vill inte!!!
jag ska försöka vara mer aktiv här, jag lovar, men jag skriver bara när jag har nått och skriva om!