onsdag 20 mars 2013

Harry Potter och ursäkter.

Hej igen. Vi hade sport lov här uppe i norra Norrland vecka 10.  Jag och min mamma åkte till den bästa platsen i världen...gissa?
ni hade rätt/eller fel ...
LONDON<3 <3 <3
Jag har varit där förut. Vi var lite överallt, men framför allt VI VAR PÅ HARRY POTTER STUDIO TOUR!!!!! alltså vi var i den äkta Warnerbros studion där de spelade in alla filmerna PÅRIKTIGT!!!!! AAAH DE VAR SÅ COOLT!!! ni måste åka dit !! även om man inte gillar Harry Potter är de värt!
En tråkigt sak dock... min telefon blev stulen... med alla bilderna på!!! så jag har inga bilder från London!!! DE ÄR HEMSKT!!!! Och jag lämnade in min dator på lagning och då försvann alla bilder från thailand så jag kan inte lägga up dom heller :( så mina ursäkter!!
MEN SERIÖST!! jag var i den riktigta "great hall"!!! där Daniel Radcliff/(harry ), Emma Watson (Hermoine),Rupert grint(ron), TOM FELTON(Draco Malfoy) HAR GÅTT OMG AAAAHH!! (ursäkta för överdrivet fangirling) Och massa andra saker och kulisser <3!!! SOM DURSLEYS HOUSE!!!! och "the knightbuss" och allt annat! OCH HOGWARTS MODELLEN THE REAL HOGWARTS <3!!! Asså när de filmar utsidan av hogwarts i filmerna, de är inte datagjort!! De finns en extremt detaljerad modell i studion som är så jäkla cool!!! Sen var jag i diagon alley (diagon gränden) !!! de här är de absolut de coolaste jag varit med om!! och känn dig fri att döma mig, men jag slösade 1000 kr i sovenir shopen XD Jag köpte kopior av Voldermorts och Dumbledores (the elder wand) Trollstavar!!!! sen köpte jag en hoodie som de står "Slytherin" på och en grej att hänga på väggen. OMG jag älskar de stället <3 ÅK DITT NI MÅSTE!!

HEJ OCH FÖRLÅT!!

Förlåt om jag inte har skrivit på jättelänge :( men jag kännde att jag inte hade nåt och skriva om. Och som jag sagt tycker jag att de är bättre att inte skriva alls än att skriva om ingenting. Men jag ska försöka börja skriva lite nu, bara för att... Men jag gör ett till inlägg. Så ses där!!
//mvh Märta